LGH breidt Multi-Lug aanbod in Europa uit in samenwerking met Gouda Constructie BV

LGH breidt Multi-Lug aanbod in Europa uit in samenwerking met Gouda Constructie BV

LGH, een toonaangevende leverancier in de verhuur van hijs- en hefmaterieel, kondigt aan dat het opnieuw heeft geïnvesteerd in de Multi-Lug hijsbalken van Gouda Constructie BV, een in Nederland gevestigd bedrijf. Deze investering toont LGH's voortdurende inzet om innovatief hijs- en hefapparatuur te kunnen leveren die tegemoetkomt aan de groeiende vraag naar veelzijdige en hoge capaciteit hijsoplossingen voor complexe hijsprojecten. 

 

Multihijsbalken, ook wel meerpuntshijsbalken genoemd, zijn zeer veelzijdig en effectief in verschillende omgevingen. De nieuwe Multi-Lug's kunnen tot 100 ton tillen en hebben een veilig en gebruiksvriendelijk ontwerp met meerdere hijspunten, zowel boven als onder de balk. Hij kan voor een centrale hefconfiguratie dienen of voor een spreider/semi-spreider configuratie. Deze flexibiliteit maakt ze de ideale keuze voor het hijsen en verplaatsen van zware ladingen die op meerdere punten ondersteuning nodig hebben, omdat ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften voor gewichtsverdeling. 

 

Phil Smith, de Operations Director van LGH, heeft zijn enthousiasme uitgesproken over de samenwerking met Gouda Constructie BV. Hij verklaarde: "LGH wil voorop blijven lopen in de markt door veilige en innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. De beslissing om onze vloot Multi-Lug balken uit te breiden komt als antwoord op de groeiende vraag naar meer geavanceerde hijsoplossingen in de industrie. De balken hebben bewezen goede resultaten te leveren in diverse hijstoepassingen, waardoor ze een ideale investering zijn voor LGH”. Hij voegde eraan toe: "Gouda's reputatie op het gebied van kwaliteit sluit perfect aan bij LGH's doelstellingen om hoogwaardig materieel te leveren in de hijsindustrie."  

 

Deze aankondiging volgt op recente investeringen in de Modulift Spreader Beams en Kito Electrische Kettingtakel voor de LGH vloot in Europa. 

7 februari 2024
30 view(s)
Did you like this post?
0
0